Problemen om dit bericht te bekijken? Bekijk in uw browser.

nieuwsbrief september 2018


Geachte relatie,

Hierbij ontvangt u de Quorim nieuwsbrief van september met de volgende onderwerpen:

  • Personeel in beweging krijgen.
  • Pensioen, daar ben ik toch veel te jong voor?
  • De SCIOS Scope 10 keuring. 
  • Snufjes leiden tot meer schade.
  • Preventietips voor zonnepanelen.
  • Verzekeren in de deeleconomie.
  • Quorim relatie: Hoveniersbedrijf Will de Kruijf.

Onze volgende nieuwsbrief kunt u verwachten in oktober.

Wij vertrouwen erop, u met deze informatie van dienst te zijn geweest en wensen u veel lees plezier toe.

Hartelijke groet,

Quorim
Henk SmitPersoneel in beweging krijgen

Mag u zich als werkgever bemoeien met de gezondheid van uw medewerkers? En zo ja: hoe zorgt u er dan voor dat u niet gezien wordt als die irritante baas die weer om de hoek komt met nóg een gezondheidsprogramma, of alle taart vervangt door appels?!

Laatst waren wij over de vloer bij Bart, met een eigen bedrijf in de ICT. Lees hier wat hij eraan heeft gedaan om zijn medewerkers in beweging te krijgen.

Lees meer
Pensioen, daar ben ik toch veel te jong voor?

Pensioen. Het is een hot item de afgelopen jaren. Er wordt beknibbeld op de AOW, er wordt actie gevoerd voor hogere werkgeverspensioenen. Ondertussen stimuleert de overheid het bewustzijn over pensioen met allerlei campagnes.

Vanuit verschillende hoeken wordt geroepen dat zelfstandig aanvullend pensioen opbouwen steeds belangrijker wordt om ook na je pensioenleeftijd nog comfortabel te leven. Toch blijkt steeds weer dat twintigers en dertigers weinig tot niets van pensioen weten.

Lees meer
De SCIOS Scope10 keuring

Misschien heeft u al een brief van uw verzekeraar ontvangen over de SCIOS Scope 10 inspectie, de nieuwe standaard in verzekeringsinspecties naar brandveiligheid. Vrijwel alle ondernemers en gebouweigenaren hebben zich tegen brand en andere calamiteiten verzekerd. Maar nog niet de helft van hen laat met enige regelmaat de elektrotechniek in hun onroerend goed inspecteren.

Dit blijkt uit onderzoek van de verzekeringsmaatschappijen. En dat terwijl elektrisch materieel in de Top-3 van de oorzaken van brand staat.

Lees meer
Snufjes leiden tot meer schade

Auto's die zijn uitgerust met veiligheidsopties als parkeersensoren en zelfremmende systemen leidt niet tot minder, maar juist tot meer ongelukken.

Daarbij zijn de reparaties vaak duurder, omdat niet alleen de schade hersteld moet worden, maar ook de elektronica. Dat blijkt uit de Branchemonitor Schadesector 2018-2030.

Lees meer
Preventietips voor zonnepanelen

Steeds meer ondernemers kiezen voor zonnepanelen op hun bedrijfspand. En dat is niet voor niets. Met zonnepanelen besparen ze op energiekosten, profiteren ze van aantrekkelijke fiscale voordelen en verbeteren ze het energielabel van hun bedrijfspand.

Wilt u ook zonnepanelen laten installeren? Wij zetten voor u de belangrijkste adviezen op een rij voor een optimaal gebruik en rendement van uw zonnepaneleninstallatie.

Lees meer
Verzekeren in deeleconomie

Waarom iets kopen als je het ook kan lenen? Bezit is niet meer belangrijk, we willen zaken kunnen gebruiken. In ruil daar voor mogen anderen onze zaken gebruiken. De deeleconomie is een feit en komt steeds vaker voor.

Het merendeel van de verzekeraars heeft hiervoor (nog) geen oplossing waardoor de kans bestaat dat u met een schade geen uitkering ontvangt. Het is van belang de polisvoorwaarden hierop na te slaan.

Lees meer
Quorim relatie: Hoveniersbedrijf Will de Kruijf

Deze maand presenteert Hoveniersbedrijf Will de Kruijf zich als relatie van Quorim. ‘De tuinen van Will de Kruijf...’, aangelegd door Hoveniersbedrijf Will de Kruijf uit Best, zijn een begrip in de regio’s De Kempen en De Meierij.

Tuinen van Will de Kruijf zijn modern, natuurlijk, persoonlijk, van deze tijd en, ook niet onbelangrijk, erg goed betaalbaar.

Lees meer
Informatie

Particuliere verzekeringen

Zakelijke verzekeringen

Vorige nieuwsberichten

Mutatieformulier Quorim 

Verzuimsignaal  

Collectief verzekeren

Rente informatie

Indicatie rente

Hypotheekrente NHG  

Variabel:  1,50%

5 jaar vast: 1,30%

10 jaar vast: 1,70%

Spaarrekening  0,35%

Overig

Referenties

APS pensioenteam 

Dienstenwijzer

VrijePolis Autoverzekering

Privacy

Missie Quorim