Achtergrond Quorim

Oprichting van QuorimHenk Smit - oprichter van Quorim

Mijn naam is Henk Smit en ik ben geboren in Dordrecht op 6 maart 1965. Sinds 2003 ben ik directeur eigenaar van  Quorim. Door het werk van mijn vader zijn we veel verhuisd en ben ik in 1992 in het Brabantse Son en Breugel blijven `hangen`.  De wens om een eigen onderneming te hebben was er eigenlijk altijd al. De uiteindelijke stap heeft wat langer op zich laten wachten. Na mijn militaire diensttijd bij het Korps Mariniers in 1984, ben ik mijn carrière begonnen bij de Rabobank.

Bijna 13 jaar ben ik werkzaam geweest bij de voorloper van a.s.r. verzekeringen, AMEV schadeverzekering NV. Bij deze verzekeraar heb ik veel samengewerkt met assurantie adviseurs en een eigen visie ontwikkeld over het adviseren van bedrijven en particulieren. De keuze is daarom in de basis niet gevallen op het overnemen van een bestaand bedrijf. Quorim is niet financieel gebonden aan verzekeraars en kan daarom volledig vrij en onafhankelijk adviseren. Inmiddels heeft onze visie geleid tot een bedrijf met zakelijke en particuliere relaties. Ik ben er trots op dat een aantal van onze relaties op onze site hun ervaringen met u deelt.  

Naast mijn werk is mijn privéleven erg belangrijk. Ik word blij van mijn vrouw Liesje en onze 5 kinderen. Daarnaast ben ik dol op oude Alfa Romeo´s en vinyl. Ook breng ik graag tijd door in Zeeuws Vlaanderen. Op Linkedin en Twitter kunt u meer over mij en mijn werk lezen. Quorim is ook te vinden op Facebook. Van Facebook maken wij gebruik om regelmatig nieuwsberichten te delen. Ik zou het leuk vinden als u onze pagina bezoekt en met een "like" waardeert.

Kijk rustig rond, en schroom niet contact op te nemen voor verdere uitleg of een kennismakingsgesprek met mij of één van mijn collega's. U bent van harte welkom! 

Met vriendelijke groet,

Henk Smit
directeur

(laatst bijgewerkt in juli 2019)

Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

" Wij ontzorgen onze klanten door financiële rust en zekerheid, dat is onze missie."

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging Sint Oedenrode
Kortestraat 3a (hoofdkantoor)
5491 SZ  Sint-Oedenrode

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top