Kennis van zaken

Een goed gevoel

Zorgverzekering 2019

27-11-2018

De meeste verzekeraars passen ieder jaar in november hun verzekeringspakketten aan. Gelukkig hoort u dit altijd ruim op tijd. In dezelfde maand krijgt u namelijk van uw verzekeraar een bericht met wat er voor u verandert. Denk hierbij aan de premie, vergoedingen en contracten. In de meeste gevallen vinden er aanpassingen plaats en dan is het wellicht verstandig op onderzoek uit te gaan. Dit is afhankelijk van uw zorgbehoefte.

In 2019 blijft het verplichte eigen risico €385,-. U kunt ook voor een vrijwillig eigen risico kiezen. Dit wordt vaak gekozen door mensen die weinig zorg nodig hebben. Uw maandpremie gaat dan omlaag.

Quorim helpt u graag bij het kiezen van de best passende zorgverzekering. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze zorgvergelijker.  

Vergelijk hier uw zorgverzekering:Quorim zorgvergelijker

Terug

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top