Zekerheid voor nu

en in de toekomst

Wintersportdekking nodig?

13-12-2018

De wintersport zorgt vaak voor meer onvoorzienbare kosten dan een zomervakantie aan het strand. Het is daarom belangrijk dat de dekking van uw reisverzekering hierop aansluit. Bij de wintersport is er vaak sprake van een dure uitrusting en ook is de kans om een ongeluk te krijgen vele malen groter. Een helikopter uit laten rukken kost al snel EUR 2.500,- en deze kosten zijn verzekerd op de wintersportdekking. Het is tevens van belang om uw zorgverzekering goed te controleren. Vaak is de dekking van uw zorgverzekering ontoereikend en vallen de niet vergoede medische kosten eveneens op uw reisverzekering met wintersportdekking.  

Het offpiste fabeltje

Dat u offpiste niet verzekerd bent is een fabeltje. Voorwaarde is wel dat u skiet onder begeleiding van een instructeur.

Bent u niet helemaal zeker van uw dekking? Neem dan contact met ons op.

Terug

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top