Bijzondere klanten

vragen bijzondere oplossingen

Van AtotZekerheid

29-01-2018

Van A tot Zekerheid is een website over verzekeringen. Deze website is gericht op consumenten en onderverdeeld in thema’s. Zo kunt u makkelijk de informatie vinden die op u van toepassing is. Van A tot Zekerheid is van Het Verbond van Verzekeraars. Het Verbond van Verzekeraars is de vereniging van verzekeringsmaatschappijen in Nederland. 

Bijna alle verzekeraars zijn bij het Verbond aangesloten. Het Verbond is namens die verzekeraars gesprekspartner voor de politiek, media en andere relevante partijen. Het gaat dan bijvoorbeeld over het verbeteren van communicatie met klanten, het verzekeren van zelfstandigen, de ontwikkelingen op de woningmarkt, verkeersveiligheid of ons pensioenstelsel.

www.vanatotzekerheid.nl

Terug

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top