Van dekking verzekerd

Ook als het wat verder van huis is.

Edgeplore

01-05-2022

Geen standaard incentive reizen (lees: city trips), maar bijzondere meerdaagse belevingen waarbij de impact op de organisatie én haar medewerkers centraal staat.Edgeplore staat voor avontuur, uitdaging, fun én gezelligheid.

Edgeplore organiseert meerdaagse experiences in binnen- en buitenland. Het doel van de trips is om een positief effect te realiseren binnen een bedrijf. Dit kan zijn door het vieren van een jubileum, een reis na het behalen van targets (incentive) of échte teambuilding. Bij de laatste variant wordt er gewerkt met professionele begeleiding in de vorm van een teamcoach. Als klant word je bij Edgeplore volledig ontzorgd. De reis en alles daaromheen wordt van a tot z geregeld én op locatie begeleid. Genieten zonder zorgen dus!

Er zijn verschillende personeelsreizen mogelijk. Een experience, adventure of een expeditie. Bij de experiences wordt er gebruik gemaakt van unieke bestemmingen met een toegankelijk programma. De adventure-variant bestaat uit exclusieve locaties met een actief, outdoor gerelateerd programma. Tijdens een expeditie ga je samen met het team een sportieve uitdaging aan. Denk hierbij aan het beklimmen van een bergtop of het hiken en overnachten op een ijskap.

Met een sneeuwscooter over de gletsjer rijden in IJsland. De moerrassen van Estland doorkruisen tijdens de bogshoe hike. Raften of canyoning in de Sloveense bergen. In buggies de kustlijn verkennen in Griekenland. Een UNESCO wereldwonder bezoeken in Jordanië. Overnachten in de woestijn, in het bos of op een ijskap. Stuk voor stuk voorbeelden van unieke ervaringen bij Edgeplore. Zie jij het al helemaal zitten om met collega’s op pad te gaan en een avontuur met impact te beleven? Kijk dan eens op www.edgeplore.nl en vraag een vrijblijvende programma indicatie aan.

Quorim adviseert en ondersteunt Edgeplore met verzekeringsvraagstukken. Dit in de vorm van kortlopende reisverzekeringen, annuleringsverzekeringen en de AVB. Daarnaast beheert Quorim de verzekering voor het kantoorpand. Een fijne samenwerking!

Edgeplore | Incentive reizen, personeelsreizen & teambuilding
Lange Wagenstraat 1
5126 BA Gilze

Telefoon 0161 234 322
info@edgeplore.nl

www.edgeplore.nl

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging Sint Oedenrode
Kortestraat 3a (hoofdkantoor)
5491 SZ  Sint-Oedenrode

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top