Zekerheid voor nu

en in de toekomst

Jongeren betalen hoofdprijs

09-12-2018

Premies voor autoverzekeringen gaan als een raket omhoog, het hardst voor jongeren. Jonge autorijders zijn nu gemiddeld €437 meer kwijt aan een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering dan een paar jaar geleden. Vergeleken met 65-plussers betalen jongeren jaarlijks gemiddeld €898 meer premie. Dat komt enerzijds doordat ouderen een lager schaderisico vormen, anderzijds doordat zij vaak veel meer schadevrije jaren hebben opgebouwd.

De autoverzekering voor jongeren dreigt onbetaalbaar te worden. De premies voor de uitgebreidere dekkingsvormen, Beperkt Casco en Volledig Casco, stegen relatief minder dan dan de WA-premie. Gemiddeld was de premiestijging 26%. Klanten van diverse grote verzekeraars worden de komende maanden getrakteerd op premieverhogingen van 20 tot zelfs 44%! De premies blijven stijgen omdat er meer en duurdere schades aan voertuigen zijn. Ook zijn er meer letselschades.

Overstappen kan lonen

Het loont de moeite ons een berekening te laten maken: bereken hier uw autopremie of bel ons voor een advies: 088-7654054

Terug

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top