Van alle markten thuis

Ook voor het zwaardere werk!

Verzekeren van zonnepanelen

01-05-2014

Omdat de zonnepanelen aard en nagelvast zitten aan het woonhuis worden zij standaard meeverzekerd op de woonhuisverzekering bij iedere verzekeraar. Hiermee zijn de zonnepanelen verzekerd tegen schade aangebracht door de oorzaken die in de polis van de verzekering zijn opgenomen. Bij de meeste verzekeringen zijn de meest voorkomende oorzaken van schade zoals brand, blikseminslag of stormschade wel in de polisvoorwaarden opgenomen. Het is verstandig om de polisvoorwaarden goed door te lezen en te kijken of er andere oorzaken zijn waar uw zonnepanelen beschadigd door kunnen raken.

Denkt u dat er een kans is dat uw zonnepanelen beschadigd kunnen raken door andere oorzaken dan omschreven in de polisvoorwaarden kan het verstandig zijn om uw verzekering uit te breiden met de zogenaamde ‘alle van buiten komende onheilen dekking’. Deze verzekering geeft een bredere dekking dan de standaard opstalverzekering. Als u zonnepanelen heeft laten zetten op uw huis kan de waarde van uw huis of opstal significant vergroot zijn. Het kan daarom verstandig zijn om uw verzekerde som opnieuw te bepalen om onderverzekering te voorkomen.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top