Ook voor bijzondere risico's

Verstand van verzekeren, daar draait het om.

Samadhi: Roparun 2009

31-03-2009

Zo is het ook ooit begonnen, maar tegenwoordig gaat de wedstrijd in tegengestelde richting.

Zaterdag 30 mei staat een groep enthousiaste Langedijkers in Parijs aan de start om voor de eerste keer deel te nemen aan het hardloopevenement. De sportieve uitdaging is een belangrijke drijfveer om mee te doen, maar minstens zo belangrijk is het doel van de estafetteloop: De kwaliteit verbeteren van het leven van kankerpatiënten.

Initiatiefnemer Jan Korver wil met zijn bedrijf Samadhi elk jaar iets voor een goed doel doen. Toen hij hoorde van de Roparun, was hij meteen enthousiast. “Iedereen krijgt in zijn eigen omgeving wel te maken met kanker. Het motto van de organisatie ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd’ spreekt me erg aan. Dit evenement richt zich echt op het leven van kankerpatiënten. We willen graag als team een mooie sportieve prestatie neerzetten, maar uiteindelijk proberen wij zo veel mogelijk geld bijeen te krijgen. Hoe meer geld we kunnen overdragen, hoe sterker we het gevoel hebben dat we het goed gedaan hebben”.

Gemotiveerd

Team Samadhi is met 24 personen inmiddels compleet. Eén van hen fungeert als thuisbasis, de andere 23 staan zaterdag 30 mei klaar in Parijs. Acht van hen gaan beurtelings een deel van het 530 kilometer lange traject lopen. Ze worden daarbij begeleid door drie fietsers. De rest van het team bestaat uit chauffeurs, een kok, fysiotherapeuten en andere begeleiders. Het team wil de 530 kilometer afleggen in 48 uur. Met het doel van de Roparun in het achterhoofd is het voor Korver niet moeilijk om tijdens de voorbereiding gemotiveerd te blijven. “Ik heb natuurlijk weleens geen zin om te trainen, maar dan bedenk ik me dat ik tenminste nog een keuze heb. De kankerpatiënten waarvoor we lopen hebben dit niet. Bovendien werken we nadrukkelijk als team en krijgen we al veel steun”.

Team Samadhi vraagt daarbij steun van bedrijven en particulieren. Hun steun is onmisbaar. Niet alleen voor het team, maar natuurlijk vooral voor de mensen om wie het allemaal gaat: de kankerpatiënten.

Bedrijven kunnen sponsor worden, maar uiteraard is het ook mogelijk een gift te doneren. Voor meer informatie over sponsoring kunt u contact opnemen met Jan Brink; info@admjan.nl . Uw donatie kunt u storten op bankrekeningnummer 1450.12.336 t.n.v. Roparun Team Samadhi.

Meer informatie over Team Samadhi vindt u op www.admjan.nl/teamsamadhi.htm

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top