Voor alles een oplossing

Wij denken in maatwerk.

Quorim relatie: Trido IT-Groep

01-05-2011

Door een goede samenwerking binnen het bedrijf is het hierdoor mogelijk een pakket aan oplossingen paraat te hebben.


TriNed
Het aanbod van TriNed is helder en zonder addertjes onder het gras. TriNed heeft voornamelijk een regionale focus in Brabant.  Of het nu glasvezelverbinding , xDSL verbindingen, hosting, domeinnamen, emailadressen, spamfiltering, online backup of Business VoIP betreft, TriNed kan daarvoor de oplossing bieden. Een onlangs succesvol opgeleverd project is het koppelen van de camerasystemen van de bedrijventerreinen De Kampen en Nijnsel aan de RTR meldkamer welke is gevestigd bij de Politie Brabant Zuid-Oost in Eindhoven.


Trido IT-Specialisten
Trido IT-Specialisten levert op het gebied van kantoorautomatisering een compleet pakket aan diensten en producten. Waar nodig lossen we computervragen of problemen ad hoc op. Ook kunnen we het complete systeembeheer van een bedrijf overnemen. Hierbij wordt de helpdesk volledig door onze bemand, staat onze technische dienst paraat voor software of hardware installaties en voeren onze service medewerkers de benodigde werkzaamheden op locatie uit. Al dan niet met een 24-uurs bereikbaarheid bij calamiteiten.

Fixcomp, computerservice aan huis
Onze service activiteiten voor consumenten en de klein zakelijke markt zijn ondergebracht bij Fixcomp. Een grote groep directe klanten ondersteunen we bij hun computer en internet gerelateerde vragen. Dit is laagdrempelig en voor een goede prijs. Daarnaast voeren wij de service-aan-huis dienstverlening uit voor diverse externe partijen waaronder enkele internetproviders en landelijke computerservicebedrijven.


Tricomp Mobiele Telefonie en Computers
Tricomp is de leverancier van mobiele telefonie en computers in het centrum van Sint-Oedenrode, gevestigd op de Borchmolendijk 20. Als officieel dealer van alle bekende mobiele zakelijke netwerken zoals Vodafone, KPN en T-Mobile kan de klant altijd van het juiste advies worden voorzien. Ook voor advies of de aanschaf van laptops en toebehoren kunt u terecht bij onze adviseurs.

Trido IT-Specialisten B.V.
Pearl S. Buckstraat 1a 
5491DG Sint-Oedenrode
Tel. 0413 486050
Fax 0413 486059 
www.trido.nl


Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top