Sportief zaken doen

Wij werken open en transparant.

Quorim relatie Orange Dot Ideas

01-03-2012

Ik ben al 30 jaar fotograaf. Het is voor mij een levensstijl geworden. Ik zou niet anders willen en ben die typische fotograaf/ontwerper die voor het perfecte beeld en idee gaat. Meestal ligt de nadruk op 'de mens in beeld'  Daarnaast fotografeer ik vele interieurs voor klanten als Tinello Keuken & Interieuren SeBo Interior & Equipage.

Ook op modegebied wordt mijn stijl, mijn manier van werken geapprecieerd. Ondermeer werk ik voor het herenkledingmerk Artu Napoli. Bezoek ook eens hun blogwaar veel modische en leuke weetjes worden bericht en waarop een preview van de nieuwste collectie te zien is.

Door de vraag van Tinello Keuken & Interieur of ik een boek kon maken ben ik 10 jaar geleden het traject van digitale fotografie en grafisch ontwerp ingedoken. Inmiddels zal het derde boek voor Tinello medio 2012 gereed zijn.

Een ander voorbeeld is de video en fotografie voor Niki Lissoni. Deze website bevindt zich nog in de bouwfase (niet bij ons). Deze videowordt met succes op beurzen en social media gepresenteerd.

Voor Total Balance verzorg ik in samenwerking met mijn 'codespecialist'  de weblog en webshop. Deze zijn hier te vinden.

Fotografie voor Dutch Summer, Internationale Butlerschool.

Ik waardeer het vertouwen dat klanten in mij stellen enorm. Met dat vertouwen lukt het mij telkens weer om de juiste en passende toon voor elke opdracht en klant te vinden. De knowhow en opgedane ervaring in de fotografie, complexe fotobewerking,  grafisch ontwerp, desktop plublishing beheers ik volledig. Van foto naar kwaliteitsdrukwerk. Van idee naar ontwerp. Van ontwerp naar eindresultaat voor fotografie, video, advertentie, boek, website, webshop en huisstijl.

Het is eigenlijk heel veel waar ik mee bezig ben. Gelukkig hoef ik dit niet alleen te doen. Steun en toeverlaat is mijn vrouw Monique, wiens kritische blik en 'out of the box thinking' mij tot goede producten weet te brengen. Vaklui aan wie ik het bouwen van websites uitbesteed. En last but, not least: de klanten met wie ik mag samenwerken.

Heeft u vragen, wilt u nadere info of misschien het boek van Tinello, dat een goed beeld geeft van mijn kunnen? Mail dan naar info@orangedot.nl.

Dank voor uw aandacht.

Harry van der BrugghenOrangedot

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top