Voor alles een oplossing

Wij denken in maatwerk.

Quorim relatie Metal & Art

01-05-2014

Wanneer je een passie voor iets hebt, wil je er het liefst de hele dag naar kijken; een prachtige foto als herinnering aan dat bijzondere moment of die speciale, verre reis maakt dat je steeds weer het warme gevoel krijgt. Dat gevoel kan Metal & Art voor je vastleggen. Metal & Art ontvangt graag een persoonlijke foto en jouw wens wat je als aluminium detail wilt laten terugkomen. Uiteraard denken we ook graag met je mee wat de mogelijkheden zijn en vullen dit samen met je in, binnen die technische mogelijkheden.

Zo is het ook mogelijk om bijvoorbeeld het favoriete autologo van jouw old-timer in aluminium als detail weer te geven op je persoonlijke decoratie maar ook de trouwringen of jullie trouwdatum kunnen in metaal verwerkt worden. Het maakt eigenlijk niet uit wat je in de ‘spot-light’ wilt zetten, bij Metal & Art is bijna alles mogelijk! Ook hebben wij een collectie van canvas-art voor je samengesteld. De oplage is altijd beperkt en in de meeste gevallen uniek. Metal & Art levert je een exclusief, persoonlijk kunstwerk op maat: een luxe en decoratief sieraad aan je muur!

Voor meer info bel je:
0499-490628 of stuur je een e-mail naar:
info@q-studio.nl

Facebook: Metal & Art

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top