Van alle markten thuis

Door ervaring wijs geworden.

Quorim relaite Nieuwenhof & Hulsen

01-10-2014

Nieuwenhof & Hulsen, een gespecialiseerd en onafhankelijk bedrijfskundig, bancair en belastingadviesbureau.

Belastingbesparing

Wekelijks vinden we bij vele ondernemingen nieuwe mogelijkheden die leiden tot afstel dan wel uitstel van belastingheffing voor de korte en langere termijn, zonder dat daarvoor exotische belastingparadijzen hoeven te worden aangedaan. Daarnaast is het belangrijk dat u binnen uw ondernemingsstructuur de risico’s zoveel als mogelijk afschermt. Wij beoordelen of uw huidige rechtsvorm aan die voorwaarde voldoet.

Bent u geïnteresseerd? Wij voeren graag een second opinion uit op uw aangiftes, jaarrekeningen en ondernemingsstructuur!

Bancair

In de krant lees je regelmatig dat het financieringsloket bij banken gesloten is. Gelukkig merken wij dat dit niet zo is. Zaak is dan wel om een goed onderbouwd plan neer te leggen die begrepen wordt door uw bankier. Onze specialisten zijn ex-bankiers en weten als geen ander hoe een bank benaderd dient te worden.

Heeft u het idee dat de bank u niet kan volgen met uw idee, of heeft u gemerkt dat de bank moeilijk doet, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Bedrijfskundig

Hoe komt het dat er nog bedrijven zijn die ook in een moeilijke markt nog goede resultaten behalen? Wat doen deze bedrijven anders? Welke keuzes maken deze en waarom?

Bent u ook op zoek naar verbetering van uw resultaten, uw productieproces, de klanttevredenheid, de personeelstevredenheid of beheersing van de organisatie? Of heeft u (periodiek) behoefte aan het sparren met een bedrijfskundige of organisatieadviseur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

U kan ons bereiken via info@nieuwenhof-hulsen.nlof via ons contactformulier op www.nieuwenhof-hulsen.nl  of u kan ons bellen op telefoonnummer 0492-505300.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top