Goed geregeld

Zekerheid geeft vrijheid.

Petit Paris de film

23-11-2015

Petit Paris de film
De beste Nederlandse acteurs spelen mee in Petit Paris, een romantische komedie met Zeeuws-Vlaanderen als prachtig decor. Voor een grote Nederlands-Belgische filmproductie met topacteurs en regisseurs is een groot budget nodig (1,7 miljoen euro). Een groot deel is toegezegd door sponsoren en investeerders. Quorim steunt dit mooie culturele initiatief en is zakelijk vriend geworden van Petit Paris.

Wij hopen dat het bestuur van de onafhankelijke stichting Vrienden van Petit Paris voldoende financiële steunt ontvangt waardoor deze film uiteindelijk gerealiseerd kan worden. Op de website van Petit Paris kunt u meer lezen over de film en de mogelijkheden tot sponsoring.

Petit Paris wordt een romantische komedie die zich afspeelt tegen de achtergrond van de huidige veranderende maatschappij. Het verhaal gaat over een wat arrogante ‘Randstedeling’, Max, die met lage verwachtingen afreist naar Zeeuws-Vlaanderen. Hij vestigt zich in het plaatsje IJzendijke, dat als bijnaam ‘Petit Paris’ heeft. Tijdens zijn verblijf ontdekt hij de bijzondere streek, het Vlaamse achterland en leert hij de mensen goed kennen. In plaats van dat hij de bevolking inpakt, dreigt hij zelf ingepakt te worden door de charme van Zeeuws-Vlaanderen en Vlaanderen.

De beste acteurs en actrices uit de Nederlandse filmwereld zijn gecast. Eddy Terstall (o.a. bekend van de veel bekroonde film ‘Simon’) en Erik Wünsch schrijven het scenario en regisseren de film.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top