Persoonlijke en deskundige afwikkeling

iedere dag weer opnieuw

Belastingvoordeel op uitvaartpolis

30-11-2008

Een uitvaartverzekering zorgt niet alleen voor de betaling van de uitvaartkosten, maar is ook een eenvoudige manier om uw uitvaart, of die van uw gezinsleden, tot in de puntjes te regelen. Dat noemen wij een natura-verzekering. U ontvangt geen geld om de uitvaart te regelen, u ontvangt de uitvaart zelf. Met de verzekering is de zorg nu al uit handen genomen.
 
Bij een uitvaartverzekering zijn twee premievarianten mogelijk. U kunt regelmatig premie betalen, of u betaalt alles in één koopsomstorting. U kunt voor het laatst in 2008 met eenmalige koopsomstorting fiscaal voordeel behalen. De hoogte van die belastingteruggave is afhankelijk van uw belastbaar inkomen. U profiteert dit jaar dus nog van een interessant financieel voordeel, gecombineerd met gemak en zekerheid in een aantrekkelijke verzekering.
 
Waarom is een uitvaartverzekering zo aantrekkelijk:
- De zorg wordt nu al uit handen genomen
- De uitvaart wordt betaald en geheel verzorgd
- Belastingvoordeel over het jaar 2008 bij een koopsomstorting
- De nabestaanden hoeven slechts één telefoontje te plegen
 
Wanneer u geïnteresseerd bent, kunt u contact met ons opnemen. Reageer dan per e-mail of telefoon voor het maken van een afspraak. U ontvangt dan van ons een uitgewerkt voorstel.

Terug

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top