Een zorgeloos advies

vrijheid in verzekeren

Schademelden

Natuurlijk hopen wij samen met u dat u de vakantie met plezier mag beleven. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan is het belangrijk dat u de “spelregels” van het schademelden weet. Weet u niet zeker of uw schade wordt gedekt? Check dan uw polisblad, kijk in de polisvoorwaarden of neem contact met ons op. Via het schadeformulier dat u bij ons online kunt invullen kunt u eenvoudig de schade bij ons melden. Wij wensen u een prettige vakantie toe!

We kunnen uw claim alleen behandelen als u het schadeformulier compleet hebt ingevuld, inclusief alle gevraagde documenten. Wij behandelen uw schadeclaim zodra wij het schademeldingsformulier en alle relevante bijlagen compleet hebben ontvangen. Binnen 10 werkdagen ontvangt u een bericht over de status van uw schadeclaim (werkdagen zijn maandag t/m vrijdag, feestdagen uitgezonderd).

Noodsituatie

In geval van nood of bij ziekenhuisopname in het buitenland dient u altijd contact op te nemen met SOS International:  +310 20 65 15 777.

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top