Doorlopend verzekerd

De adviseurs van Quorim staan voor u klaar!

Schademelden

Natuurlijk hopen wij samen met u dat u de vakantie met plezier mag beleven. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan is het belangrijk dat u de “spelregels” van het schademelden weet. Weet u niet zeker of uw schade wordt gedekt? Check dan uw polisblad, kijk in de polisvoorwaarden of neem contact met ons op. Via het schadeformulier dat u bij ons online kunt invullen kunt u eenvoudig de schade bij ons melden. Wij wensen u een prettige vakantie toe!

We kunnen uw claim alleen behandelen als u het schadeformulier compleet hebt ingevuld, inclusief alle gevraagde documenten. Wij behandelen uw schadeclaim zodra wij het schademeldingsformulier en alle relevante bijlagen compleet hebben ontvangen. Binnen 10 werkdagen ontvangt u een bericht over de status van uw schadeclaim (werkdagen zijn maandag t/m vrijdag, feestdagen uitgezonderd).

Noodsituatie

In geval van nood of bij ziekenhuisopname in het buitenland dient u altijd contact op te nemen met SOS International:  +310 20 65 15 777.

Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top