Verzekering voor muzikanten

Quorim is de partner als het gaat om het verzekeren van muzikanten, of je nu optreedt, muziekles geeft, componeert, produceert of als DJ draait. Met een team van bijna 50 specialisten staan wij dagelijks met raad en daad voor je klaar (ook buiten kantooruren). 

Wij werken met zowel Nationale als Internationale verzekeraars en hebben ervaring met het verzekeren van muzikanten. De verzekeringen die je particulier gesloten hebt, bieden in de meeste gevallen geen dekking of zeer beperkt voor de instrumenten die je thuis hebt staan.

Het verzekeringspakket kan bestaan uit de volgende onderdelen, afgestemd op jouw situatie:

Al meer dan 30 jaar ervaring!

Ook kunnen wij je adviseren op het gebied van arbeidsongeschiktheid of financiële planning zoals je oudedagsvoorziening of je hypotheek.

De adviseurs van Quorim hebben veel ervaring en kennen de weg in het verzekeringsland.

Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

(laats bijgewerkt op 2 februari 2017)

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top