Altijd op zoek naar oplossingen

wij kennen de weg

Autoverzekering vergelijken en afsluiten

Autoverzekeringen vergelijken doe je met de vergelijkingstool van Quorim. Eenvoudig worden voor u een aantal toonaangevende verzekeraars vergeleken.

De autoverzekeringen van Quorim onderscheiden zich door een aantrekkelijke premie en een goede service. Onze autoverzekeringen worden geleverd met raad en daad zodat u zonder verrassingen de weg op gaat. Eenvoudig via internet af te sluiten maar wel met de service van onze adviseurs en schaderegelaars. Wij helpen u met de autoverzekering die bij u past. De autoverzekering van Quorim kan onderdeel uitmaken van uw particuliere pakket zodat u ook van extra pakketkorting kunt genieten.

De autoverzekering kent verschillende dekkingen:

Omdat er veel maatschappijen berekend moeten worden vragen wij u geduld.

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top