Problemen om dit bericht te bekijken? Bekijk in uw browser.

nieuwsbrief juni 2017


Geachte relatie,

Hierbij ontvangt u de speciale zomereditie van de Quorim nieuwsbrief met de volgende onderwerpen:

  • Zekerheden App, handig in het buitenland
  • Doorlopende of aflopende reisverzekering?
  • Annuleringsverzekering zinvol?  
  • Preventietips, voorkomen is beter...
  • Cyberaanvallen, de "gewoonste"  zaak.
  • Quorim relatie: bureau baijens 

Onze volgende nieuwsbrief kunt u verwachten in september 2017

Wij vertrouwen erop, u met deze informatie van dienst te zijn geweest en wensen u een goede zomervakantie toe!

Hartelijke groet,

Quorim
Henk SmitZekerheden App, handig in het buitenland.

Hoe makkelijk is het om altijd de beschikking te hebben over uw verzekeringsgegevens, zowel in het binnen- als buitenland?

De Zekerheden App van Quorim biedt u dit gemak en zeker met de komende zomervakantie is deze app een echte uitkomst. Want naast uw verzekeringsgegevens heeft u ook nog eens digitaal uw groene kaart bij u.

De Zekerheden App is eenvoudig te vinden in de App Store of bij Google Play.

Lees meer
Doorlopende of aflopende reisverzekering?

Bij het afsluiten van een reisverzekering kunt u kiezen uit een doorlopende of een aflopende reisverzekering. Een aflopende reisverzekering zal automatisch aflopen en wordt ook wel een kortlopende of tijdelijke reisverzekering genoemd.

Een doorlopende reisverzekering heeft minimaal een looptijd van een jaar. De doorlopende reisverzekering geeft u het gemak altijd verzekerd te zijn. U hoeft er niet naar om te kijken.

Lees meer
Annuleringsverzekering zinvol?

Een annuleringsverzekering vergoedt de kosten die u al gemaakt heeft als u de reis moet annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een sterfgeval, ontslag of echtscheiding.

Het moet gaan om een situatie die u bij het afsluiten van de annuleringsverzekering nog niet zag aankomen. U krijgt de reissom dan geheel of gedeeltelijk retour. De verschillen tussen verzekeraars hierin zijn groot.

Lees meer
Preventietips, voorkomen is beter...

Voor u staat de vakantie bijna voor de deur. Voor één van de oudste ambachten begint het werkseizoen weer. Het dievengilde staat weer in de startblokken om hun slag de komende maanden te slaan.

In onze nieuwsbrief staan wij ditmaal stil bij de preventievemaatregelen. U kunt zelf vaak heel wat doen om de kans op inbraak te verkleinen. Ook kunt u bij de politie terecht voor gratis preventieadviezen en informatie over het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Lees meer
Cyberaanvallen, de "gewoonste" zaak.

Cybercriminaliteit is vandaag de dag een van de meest voorkomende gebeurtenissen. Het is niet verplicht om een cyberverzekering af te sluiten. Echter is het wel zo dat er steeds vaker en steeds meer bedrijven online transacties doen en op deze manier te maken krijgen met gevoelige informatie.

Binnen de cyberverzekering worden alle aansprakelijkheden gedekt die voortkomen uit de gevolgen van hacking, systeeminbraak, diefstal van (privacygevoelige) gegevens. Voor uw zomervakantie kunnen wij er nog voor zorgen dat het cyberrisico verzekerd wordt.

Lees meer
bureau baijens

Jos Baijens is eigenaar van bureau baijens, een flexibel interieur-architectenbureau dat gespecialiseerde totaalprojecten ontwerpt in de retailinrichting in binnen- en buitenland. Het totale traject behelst het conceptmatig vormgeven van exterieur, interieur, meubel- en huisstijl onafhankelijk van leveranciers en uitvoerenden.

In het 26-jarige bestaan is het bureau uitgegroeid tot het meest gespecialiseerde optiek-architectenbureau van Nederland en behoren al veel gevarieerde en individuele projecten tot hun referenties.

Lees meer
Informatie

Particuliere verzekeringen

Zakelijke verzekeringen

Vorige nieuwsberichten

Mutatieformulier Quorim 

Verzuimsignaal  

Garageverzekering

Rente informatie

Hypotheekrente NHG  

Variabel:  1,48%

5 jaar vast: 1,45%

10 jaar vast: 1,75%

Spaarrekening  0,60%

Overig

Referenties

PDC advies

Ondernemershuis Brabant 

Dienstenwijzer

Disclaimer

Privacyverklaring Quorim