Problemen om dit bericht te bekijken? Bekijk in uw browser.

nieuwsbrief maart 2019


Geachte relatie,

Hierbij ontvangt u de Quorim nieuwsbrief van maart met de volgende onderwerpen:

  • Goedkopere overlijdensrisicoverzekering.
  • De nieuwe wet Computercriminaliteit III.
  • Hoe zit het met de smartphone op uw inboedelverzekering?
  • De Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering.
  • Uw schadeverzekering wordt duurder. 
  • Hebben we pensioentekort?
  • Quorim realtie: Bochica.

Onze volgende nieuwsbrief kunt u verwachten in april.

Wij vertrouwen erop, u met deze informatie van dienst te zijn geweest en wensen u veel lees plezier toe.

Hartelijke groet,

Quorim
Henk SmitGoedkopere overlijdensrisicoverzekering

Daar waar de premie voor schadeverzekeringen stijgen, zien wij juist dat de premies voor overlijdensrisicoverzekering de laatste jaren sterk dalen. Dit kan oplopen tot 60%. De premie voor uw bestaande verzekering daalt niet. Indien u een lagere premie wenst, dient u de overlijdensrisicoverzekering opnieuw af te sluiten. In heel veel gevallen is dat mogelijk maar u dient wel rekening te houden met de acceptatierichtlijnen van de verzekeraar. 

Het is dus niet verstandig om de oude verzekering op te zeggen voordat u geaccepteerd bent voor een nieuwe overlijdensrisicoverzekering.  

Lees meer
De nieuwe wet Computercriminaliteit III

De wet Computercriminaliteit III treedt per 1 maart 2019 in werking. Justitie en politie krijgen nieuwe bevoegdheden om computercriminaliteit beter te bestrijden. Dat meldt het ministerie van Justitie en Veiligheid.

De nieuwe wet is een antwoord op de snelle technologische ontwikkelingen die ervoor hebben gezorgd dat criminaliteit in een digitale wereld met andere middelen moet worden aangepakt.

Lees meer
Hoe zit het met de smartphone?

Een ongeluk is snel gebeurd en dat geldt zeker voor de smartphone. Hij glijdt uit de hand, valt van tafel, glijdt uit de broek en belandt zelfs soms in het toilet. Het aantal gebruikers is de afgelopen jaren explosief toegenomen en dat geldt ook voor het aantal schades.

Een smartphone en andere mobiele elektronica is meeverzekerd op de inboedelverzekering. Vaak is er sprake van een maximum bedrag en een eigen risico

Lees meer
De Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

Bestuurders hebben een grote macht binnen een bedrijf en daardoor ook een grote verantwoordelijkheid. In een aantal gevallen vindt de rechtsorde dat een bestuurder die schade aan zijn bedrijf heeft toegebracht, of via zijn bedrijf schade aan anderen, hier niet zomaar mee mag wegkomen.

Dit zijn meestal gevallen waarin de bestuurder wat te verwijten valt.

De dekking van uw normale bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voorziet hierin niet.

Lees meer
Uw schadeverzekering wordt duurder

Een groot aantal verzekeraars heeft de afgelopen maanden de premie verhoogd of een premieverhoging aangekondigd. Soms worden ook de polisvoorwaarden aangepast.

De kans is groot dat u hiermee wordt geconfronteerd en wellicht dat u zich afvraagd waarom uw verzekering wordt aangepast? In dit artikel leggen we de belangrijkste redenen voor premieverhogingen aan u uit. 

Lees meer
Hebben we pensioentekort?

Nederlanders denken dat ze gedurende hun pensioen 84% van hun inkomen uit hun werkzame leven nodig hebben.

Bijna driekwart van de mensen die nog niet met pensioen zijn, denkt bovendien niet de huidige levensstandaard te kunnen vasthouden tijdens het pensioen. Dat blijkt uit een internationaal onderzoek naar spaargedrag door ING.Bijna driekwart van de werkenden verwacht zuiniger te moeten leven als ze met pensioen gaan.

Lees meer
Quorim relatie Bochica

Vanaf de opening op 4 juli 2018 is het druk in Bochica, het nieuwe restaurant van Lucas Iraca, gevestigd aan de Kerkstraat 38 in Reusel. Je ontdekt nieuwe smaken, de gerechten zijn anders, de presenatie is verassend.

Als je je overgeeft aan de Bochica Experience worden al je zintuigen geprikkeld. Er is geen menukaart meer, maar een tastingmenu van vijf, zes of zeven gangen, ter grootte van een tussengerecht.

Als dat teveel is kun je natuurlijk ook voor minder gangen kiezen.

Lees meer
Informatie

Particuliere verzekeringen

Zakelijke verzekeringen

Vorige nieuwsbrief

Mutatieformulier Quorim 

Verzuimsignaal  

Collectief verzekeren

Rente informatie

Indicatie rente

Hypotheekrente NHG  

Variabel:  1,50%

5 jaar vast: 1,30%

10 jaar vast: 1,70%

Spaarrekening  0,35%

Overig

Referenties

APS pensioenteam 

Dienstenwijzer

Overname VAB Boeijen

Privacy

Missie Quorim