Geachte relatie,

In de laatste nieuwsbrief van 2018 blikken wij samen met u terug op de gebeurtenissen die ons in 2018 bezig gehouden hebben.

  • Eerste kwartaal; risico's verzekeren  
  • Tweede kwartaal; klimaatverandering
  • Derde kwartaal; Prinsjesdag  
  • Vierde kwartaal; toekomstbestendig
  • Relaties in beeld; Lysel Mandala & Art  
  • Mogen wij uw mening?

Wij danken u voor het vertrouwen dat wij afgelopen jaar van u hebben gekregen. Dankzij u heeft ons bedrijf een gezonde groei gerealiseerd en zijn wij in staat geweest verder te investeren op het gebied van ICT, kennis en vaardigheden. Deze investeringen moeten ten goede komen aan onze dienstverlening.

In februari 2019 ontvangt u van ons de volgende nieuwsbrief gevuld met actualiteiten en bijzonderheden.

Wij wensen u gezellige feestdagen en een prachtig 2019 toe! 

Hartelijke groet,

Quorim
Henk SmitEerste kwartaal; risico's verzekeren

Wij zijn "opgevoed" in een verzekeringswereld waarin zo'n beetje alles te verzekeren was. De risico's werden door de verzekeraar  beoordeeld, de voorwaarden bepaald en met de juiste prijs (premie) kon de polis worden afgegeven. De verharde markt zet zich in 2018 voort, zodat er onverzekerbare risico's ontstaan.Wij verwachten dat de ingezette lijn nog minimaal jaren zal aanhouden.

Verzekeraars houden steeds meer de boot af, voorwaarden worden aangescherpt en de premies gaan (fors) omhoog. Buitenlandse verzekeraars komen met interesse naar Nederland en het verzekeren op de verzekeringsbeurs neemt toe. Autoverzekeringen ondergaan voor het eerst sinds lange tijd, mede door de komst van de Tesla, grote veranderingen.

Lees meer
Tweede kwartaal; klimaatverandering

Voordat de mooiste zomer in jaren aanbrak, hadden we eerst nog een forse storm te verwerken. De forse hagelbui in 2016 zat nog op het netvliies gebrand toen op 18 januari ons land werd getijsterd door een enorme storm met wederom miljoenen euro's aan schade. Overuren op onze schadeafdeling, drukte bij experts en zorgen over de verandering van het klimaat bij verzekeraars.

Kunnen we nog spreken van incidenten of gaat de wereld er echt anders uitzien? En als dat zo is, wat voor gevolgen heeft dit dan voor uw verzekering?

Lees meer
Derde kwartaal; Prinsjesdag

Het gaat goed met Nederland. De zogenaamde brede welvaart in ons land laat op de meeste gebieden een stijgende lijn zien. Zo gaat de veiligheid omhoog, evenals de gezonde levensverwachting en het vertrouwen in de medemens en in organisaties.

De welvaart is nog steeds wel ongelijk verdeeld. Hoogopgeleiden en inwoners met een Nederlandse achtergrond hebben een hogere brede welvaart dan laagopgeleiden en mensen met een niet-westerse achtergrond.

Wat de gevolgen van Prinsjesdag voor u kunnen zijn kunt u via onderstaande link lezen.

Lees meer
Vierde kwartaal; toekomstbestendig

Met een team van zo'n 60 medewerkers staan wij iedere dag voor u klaar met raad en daad. De groep waar wij onderdeel van uitmaken staat inmiddels in de top 10 van onafhankelijke verzekeringsbedrijven. Een prestatie wat geen doel op zich was, maar waar wij wel erg trots op zijn.

Quorim heeft een breed inkoopkanaal zodat wij in nagenoeg alle gevallen  een passende oplossing kunnen bieden. Dat doen wij in de Nederlandse markt, op de assurantiebeurs maar ook via het coverholderschap bij Lloyd's. Aan de " buitenkant" van ons bedrijf heeft u in alle gevallen te maken met uw vaste aanspreekpunten.

Lees meer
Relaties in beeld Lysel Mandala & Art

In de 15 jaar dat wij onze nieuwsbrief versturen, hebben tal van relaties zich in onze nieuwsbrief gepresenteerd. Het is leuk om onze relaties aan u voor te stellen en een aantal heeft elkaar door onze nieuwsbrief ook zakelijk gevonden!

Het jaar sluiten wij af met onze relatie Lysel Mandala & Art. Mandala is een woord uit het Sanskriet en betekent cirkel. Zowel in de natuur als in alle culturen komen we vele variaties van de mandala tegen (bijvoorbeeld een kristal, een doorsnede van een boom, de iris van je oog, in architectuur,...). In meditatieve stromingen in het Hindoeïsme en Boeddhisme is de mandala een symbolische uitbeelding van de kosmos. Ze gebruiken de mandala's als voorwerp van verering en meditatie en hierdoor een middel tot vereniging met de kosmos. In de westerse wereld wordt de mandala meer persoonlijk gebruikt.

Speciaal voor feestdagen heeft Lysel een Mandala Kerstpakket met prachtige kaarten voor slechts EUR 10,-

Lees meer
Mogen wij uw mening?

De missie van Quorim luidt: Wij ontzorgen onze klanten door financiële rust en zekerheid.

De visie van Quorim luidt:

  • Wij halen iedere dag het beste uit ons zelf voor onze klanten 
  • De beste professionals werken bij Quorim
  • Quorim is een begrip in de financiële wereld

Graag willen wij van u horen of wij hierin ook slagen. Wij stellen het op prijs als u de tijd neemt om via onderstaande link de vragen te beantwoorden.

Lees meer
Informatie

Particuliere verzekeringen

Zakelijke verzekeringen

Vorige nieuwsberichten

Mutatieformulier Quorim 

Zorgverzekering 2019

Bezoek ons op Facebook 

Quorim op LinkedIn

Rente informatie

Hypotheekrente NHG  

Variabel:  1,50%

5 jaar vast: 1,20%

10 jaar vast: 1,75%

Spaarrekening  0,35%