Problemen om dit bericht te bekijken? Bekijk in uw browser.

nieuwsbrief juni 2018


Geachte relatie,

Hierbij ontvangt u de Quorim nieuwsbrief van juni met de volgende onderwerpen:

  • Het basiscontract, u heeft nog tot 1 juli 2018 de tijd!
  • De nieuwe VRKI 2018 is beschikbaar
  • Stoppen met de autoverzekering?
  • Verzekerd op vakantie.
  • Permanente educatie voor de financiële sector. 
  • Privacy, nog één keer dan. 
  • Voor op vakantie, de Zekerheden App van Quorim.
  • Quorim relatie: V-TAS opleidingscentrum

Onze volgende nieuwsbrief kunt u verwachten in september.

Wij vertrouwen erop, u met deze informatie van dienst te zijn geweest en wensen u een geweldige zomer toe!

Hartelijke groet,

Quorim
Henk SmitHet basiscontract, u heeft nog tot 1 juli de tijd.

Iedere werkgever moet beschikken over een eigen overeenkomst met een arbodienst of bedrijfsarts: het basiscontract. In het basiscontract worden werkafspraken gemaakt voor de taken waarvoor de werkgever zich volgens de Arbowet moet laten bijstaan door kerndeskundigen.

Het basiscontract is onderdeel van de vernieuwde Arbowet die sinds 1 juli 2017 van kracht is. Voor huidige contracten geldt een overgangsperiode. Werkgevers en arbodienstverleners krijgen tot 1 juli 2018 de tijd om de contracten aan te passen.

Lees meer
De nieuwe VRKI 2018 is beschikbaar.

Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) werkt aan een veilig en leefbaar Nederland. Daarvoor bieden zij kennis, instrumenten, voorlichtingsmateriaal en advies op maat gericht op veilig wonen, veilig werken en veilig leven. Het CCV is verantwoordelijk voor het beheer van de Verbeterde Risicoklassenindeling (VRKI).

De VRKI 2.0, die in opdracht van het Verbond van Verzekeraars is ontwikkeld, speelt een belangrijke rol bij het ontwerpen, opleveren en onderhouden van (gecertificeerde) beveiligingssystemen.

Lees meer
Stoppen met de autoverzekering?

Als grote verzekeraars met auto stoppen, zijn ze in één klap behoorlijk winstgevend’. Al jaren staat de automarkt onder druk en mede daardoor worstelen schadeverzekeraars met hun combined ratio.

Aan welke knoppen kunnen ze draaien om die onder de 100% te krijgen? Met andere woorden: hoe zorgen ze dat er van elke premie-euro één, twee of liefst nog een paar extra centen bij de winst opgeteld kan worden?

Lees meer
Verzekerd op vakantie.

Voor iedereen die er meerdere keren per jaar op uit trekt, is de Doorlopende Vakantiereis- en annuleringsverzekering een ideale oplossing. Vakantieplezier verzekerd, het hele jaar door. Wij bieden een reisverzekering op maat, samengesteld naar uw wensen. Dat begint met de plaats van bestemming.

U kunt kiezen uit een Europees dekkingsgebied, waarbij ook de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee zijn inbegrepen en uit werelddekking. Let bij het bepalen van uw dekking goed op de verzekerde bedragen voor uw bagage en bijzondere bezittingen!

Lees meer
Permanent educatie.

Er geldt een Wft-diplomaplicht voor alle financieel adviseurs. Hiermee wordt geborgd dat een consument er op kan vertrouwen dat een financieel adviseur beschikt over de kennis om een passend advies te geven.

Welk diploma een financieel adviseur nodig heeft, hangt af van de beroepskwalificatie die verplicht is voor de werkzaamheden van de financieel adviseur. Een beroepskwalificatie is opgebouwd uit één of meer Wft-modules. Afgelopen weken hebben de adviseurs van Quorim hun beroepskwalificaties weer veilig gesteld. Via onderstaande link kunt u onze beroepskwalificaties raadplegen.

Lees meer
Privacy, nog één keer dan.

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is vanaf 25 mei 2018 van kracht. De nieuwe Europese privacywet vervangt de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en bevat nieuwe rechten voor consumenten en verplichtingen voor bedrijven.

Wilt u meer weten over hoe wij hiermee omgaan? Via onderstaande link kunt u onze privacy statement en het whitepaper AVG raadplegen.

Lees meer
Voor op vakantie, de Zekerheden App.

Met de Zekerheden App heeft u altijd uw verzekeringsgegevens bij de hand. Heeft u even geen internet? Geen probleem want de app onthoudt de laatste gegevens en zodra er weer verbinding is, wordt de Zekerheden App weer bijgewerkt.

De Quorim Zekerheden App is beschikbaar voor Android en Apple en te vinden in de App Store of Play Store.

Lees meer
Quorim relatie: V-TAS opleidingscentrum

V-TAS Opleidingscentrum is een gerenommeerd opleider gespecialiseerd in opleidingen voor kraanmachinist en trainingen in hijsen voor uw hijsbewijs, heffen, logistiek, industrie, intern transport, petrochemie en offshore.

V-TAS heeft vestigingen in Bladel NL, Susteren NL en Arendonk B en trainingslocaties in Oosterhout, Bergen op Zoom, Goes, Apeldoorn, Emmeloord, Hardenberg, Almere, Schoonebeek, Zelhem, Rotterdam en Lommel. V-TAS is deze maand de relatie die wij graag in de schijnwerpers zetten.  

Lees meer
Informatie

Particuliere verzekeringen

Zakelijke verzekeringen

Vorige nieuwsberichten

Mutatieformulier Quorim 

Verzuimsignaal  

Collectief verzekeren

Rente informatie

Indicatie rente

Hypotheekrente NHG  

Variabel:  1,50%

5 jaar vast: 1,30%

10 jaar vast: 1,74%

Spaarrekening  0,35%

Overig

Referenties

PDC advies

APS pensioenteam 

Dienstenwijzer

VrijePolis Autoverzekering

Privacy