Problemen om dit bericht te bekijken? Bekijk in uw browser.

nieuwsbrief februari 2018


Geachte relatie,

Hierbij ontvangt u de Quorim nieuwsbrief van februari met de volgende onderwerpen:

  • DDoS-aanvallen.
  • Hoe zit het met zonnepanelen?
  • Leegstaand pand, hoe is dit verzekerd?
  • Uw rechten en plichten bij huren.  
  • Autoverzekering onbetaalbaar
  • Quorim relatie: Leukwagentje.nl

Onze volgende nieuwsbrief kunt u verwachten in maart.

Wij vertrouwen erop, u met deze informatie van dienst te zijn geweest en wensen u veel leesplesier toe!

Hartelijke groet,

Quorim
Henk SmitDDoS- aanvallen

Afgelopen week zijn er verschillende DDoS aanvallen geweest op de Belastingdienst en verschillende banken. Een distributed denial-of-service aanval (DDoS-aanval) is een aanval op een computer, of een netwerk van computers met als doel deze onbruikbaar te maken. Het verschil met een DoS-aanval is dat in het geval van een DDoS-aanval meerdere computers worden gebruikt die tegelijkertijd de aanval uitvoeren. Een DDoS-aanval is een verzekerde rubriek op de Cyberverzekering.

Lees meer
Hoe zit het met zonnepanelen?

Het aantal mensen met zonnepanelen op hun dak of in de tuin groeit hard. Veel mensen vragen zich af of hier een aparte verzekering voor nodig is.

Indien de zonnepanelen op een eigen woning liggen, dan vallen de zonnepanelen in bijna alle gevallen onder de bestaande opstalverzekering van de woning.

Lees meer
Leegstaand pand

Heeft u een leegstaand pand? Dan komt u waarschijnlijk minder vaak in dit gebouw. Hierdoor is uw pand een gemakkelijk doelwit voor inbrekers. Bovendien ontdekt u schade vaak pas op een later moment.

Wat verstaat een verzekeraar onder leegstand? En is schade aan een leegstaand pand verzekerd?

Lees meer
Uw rechten en plichten bij huren

Dat ene bedrijfspandje in de binnenstad: u bent er op slag verliefd op geworden. De kleur van de muren heeft u bij wijze van spreken al uitgekozen. Het tekenen van de huurovereenkomst is nog slechts een formaliteit. Maar bij het huren van een bedrijfsruimte komt heel wat kijken. Het is belangrijk om met beide benen op de grond te blijven staan.

Lees meer
Autoverzekering onbetaalbaar

Een beginnend bestuurder van 18 jaar betaalt al snel €1.800 tot €  2.000 euro per jaar aan premie voor een autoverzekering. Dit blijkt uit onderzoek van vergelijkingssite Geld.nl.

Volgens de site wordt een auto op eigen naam voor een 18-jarige haast onbetaalbaar.Geld.nl onderzocht hoeveel jonge bestuurders van verschillende leeftijden betaalden voor een WA autoverzekering en voor een WA + Beperkt Casco verzekering.

Lees meer
Quorim relatie: Leukwagentje.nl

"Het slaapt toch echt een stuk rustiger als je weet dat je bedrijf prima verzekerd is. Het gevoel dat alles in goede handen is, en dat je je over verzekeringskwesties niet druk hoeft te maken.

Heerlijk om je volledig te kunnen richten op datgene waarvoor je jouw bedrijf bent gestart. In mijn geval: de verkoop van gebruikte auto’s – en dan met name Fiat 500 en MINI Countryman. Kijk, dat geruststellende gevoel is precies wat Quorim mij biedt. En wat voor mij heel belangrijk is: het klikt gewoon tussen ons".

Lees meer
Informatie

Particuliere verzekeringen

Zakelijke verzekeringen

Vorige nieuwsberichten

Mutatieformulier Quorim 

Verzuimsignaal  

Rente informatie

Indicatie rente

Hypotheekrente NHG  

Variabel:  1,50%

5 jaar vast: 1,35%

10 jaar vast: 1,69%

Spaarrekening  0,40%

Overig

Referenties

PDC advies

APS pensioenteam 

Dienstenwijzer

Disclaimer

Privacyverklaring Quorim